4. november ble Gunlaug Nøklands to bøker om Buhølen og heiene omkring lansert med en stor markering i Vigelandsstua. Omkring 170 frammøtte gjorde dette til en festaften for alle med røtter og relasjoner til Buhølen-området. En komite av bygdefolk, representanter fra Lindesnes kommune og fra Lindesnes historielag stod sammen om arrangementet som ble meget vellykket.

Mange hadde tatt med seg gjenstander fra Buhølen og området som ble stilt ut på scenen. Sturla Ertzeid kåserte om sine opplevelser fra Buhølen, og mange kjente seg igjen i hans mimring fra farne tider. Gunlaug Nøkland fortalte så litt fra arbeidet med boken og tok fram noen av de som har bidratt og fikk fortalt noen av historiene som er med i boka. Lars Skarstad fortalte så litt om klimpvelling som det ble smaksprøver på i pausen som fulgte.

Etter pausen underholdt trekkspillklubben som måtte ha ekstranummer før de fikk slippe fra, og til slutt ble «Olemann» Haalands film fra 60-tallet vist med kommentarer fra bl.a. Aanen Haaland og Atti Eikaas.

Gamle foto som er brukt i bøkene kan søkes fram på Lindesnes Kulturtorv (Lindesnes Bygdemuseum) sin fotosamling som finnes på denne nettadressen (se søkefelt øverst til høyre): http://www.flickr.com/photos/kulturtorvet/